Fortsättningskurser

Fortsättningskurser!

Nu har vi tagit fram nya kurser för dig som vill slipa på speciella tekniker. Du kanske har gått en nybörjarkurs, och vill ta dig vidare till nästa nivå? Eller bara vill utvecklas mer som spelare.
KURS – Nybörjare
Nu har du chansen att lära dig spela padel med våra duktiga tränare. Vi lär dig padel från grunden och övar teknik, lär dig regler och poängspel. Vi anpassar träningen efter deltagarnas nivå och ambition. Denna kurs vänder sig till dig som är helt nybörjare eller dig som provat att spela men vill lära dig grunderna. Du anmäler dig för 3st tillfällen på matchi.se. Dessa kurser gäller för Lerum och Karlstad.
Pris: 995:- (ord. pris 1295:-)
Anmälan Karlstad
Anmälan Lerum

Grundslag och Serve
Här lär vi dig att serva samt hur du returnerar en serve. Vi utvecklar dina grundslag från olika positioner på banan. Övar taktik och teknik, så att du ska känna dig säker på serve och att kunna slå grundslag oavsett var du står på banan. Denna kurs vänder sig dig som spelat padel ett tag och känner sig trygg på banan, men vill lära dig mer. Du anmäler dig för 3st tillfällen  på matchi.se. Dessa kurser gäller för Lerum och Karlstad.
Pris: 1250:- (ord. pris 1450:-)
Anmälan Karlstad
Anmälan Lerum

Volley-Försvar/Väggspel-Overhead
Här lär vi dig att använda väggar, spela volley samt slå overheads och bandejas. Övar taktik och teknik, så att ni ska känna er bekväma med både att använda vägg och att stå fram vid nät. Denna kurs vänder sig till dig som spelat padel ett tag och känner sig trygg med dina grundslag. Kan hålla igång bollen och tycker det är roligt att gå fram på nät. Du anmäler dig för 3st tillfällen på matchi.se. Dessa kurser gäller för Lerum och Karlstad
Pris: 1250:- (ord. pris 1450:-)
Anmälan Karlstad
Anmälan Lerum